Even voorstellen

Hallo ik ben Mark,

Een autodidact fotograaf uit ’83 geboren en getogen in het mooie Wijchen.

 

Naast mijn fotografie werk ik fulltime als DevOps engineer bij Censo, hierin houdt ik me voornamelijk bezig met het opzetten en inrichten van externe dataconnecties naar ons eigen Censo.live platform.

 

Ik ben in mijn tiener jaren begonnen met fotograferen van landschappen en macro, wat ik nog steeds af en toe eens doe. Maar ik vond 18 jaar geleden een grotere uitdaging in de danswereld en heb sinds dien vele verschillende wedstrijden, evenementen en voorstellingen mogen vastleggen. De grootste uitdaging is hier de actie en het weinige licht dat op deze evenementen voor een unieke sfeer zorgt.

 

Hierin heb ik veel geleerd op het gebied van fotografie en het gebruik van licht, om het laatste verder te ontwikkelen ben ik begonnen met portret en product foto’s in mijn compacte studio in huis en op locatie met mijn mobile studio.

 

Door al deze opgedane kennis bij elkaar te combineren kwam ik er 5 jaar geleden achter dat dit de ideale mix is voor bruidsreportages. Deze reportages doe ik dan ook graag samen met mijn aanstaande vrouw (Cinzia), waarbij ze mij helpt met het maken van foto’s en de styling tijdens shoots.

 

Nu je mij een beetje kent, zou ik ook graag kennis maken met jou.

Stuur ons een berichtje dan praten we gezellig even verder.

Hallo ik ben Cinzia,

Een paardenmeisje, model en cosplayer uit ’95 geboren en getogen in Brunssum.

 

Al van kleins af aan liep ik met mijn camera rond om mijn paarden en paardenvriendinnen op de foto en video te zetten. Ik nam mijn camera altijd mee waar ik ook naartoe ging, op deze manier ben ik een beetje in de fotografie gerold. 

 

Ik vindt het leuk om echt een verhaal te vertellen met mijn foto’s en mensen mee te nemen in mijn creativiteit. Wat eerst bij paardenfotografie bleef werd naarmate ik ouder werd uitgebreid met mijn cosplay hobby, hierdoor stond ik zelfs steeds vaker voor de camera in plaats van erachter.

Naast mijn cosplay ging ik ook steeds vaker model staan voor casual-, fashion- en boudoir-fotoshoots, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met poseren en weet ik wat mooi oogt voor de camera.

 

Nu woon ik samen met mijn aanstaande man (Mark) in Wijchen vlakbij Nijmegen en vindt ik het heel leuk om beide ervaringen te combineren. ik sta nog steeds erg graag voor de camera, maar kan mijn ervaring ook goed gebruiken om modellen en koppels te begeleiden achter de camera. Door deze samenwerking heb geleerd hoe de apparatuur te gebruiken en hoe het fotografisch allemaal in zijn werk gaat.

 

Wij shooten vooral bruidsreportages samen, deze vindt ik persoonlijk het leukst om te doen net als boudoir. De Boudoir Experience neem ik dan ook volledig voor mijn rekening, vrouwen voelen zich nou eenmaal comfortabeler met een vrouw achter de camera. Uiteraard kan je deze ook met Mark (of ons samen) doen, als we dit samen doen richt Mark zich op het maken van de foto’s en ik richt me volledig op het begeleiden van jou. Lees hier meer over de Boudoir Experience 

 

Lijkt het je leuk om verder kennis te maken stuur ons een berichtje